Var förbi svensktenn butiken för några dagar sedan och shoppade lite. Skulle kunna gå runt där hur länge som helst och bara titta på saker. Butiken är enormt stor och har ingångar från både Strandvägen och Riddargatan.
Eftersom det är mycket trappor och inte så barnvagnsanpassat hade jag Belle i bärsele och de funka jättebra :)

 
Skulle så gärna vilja ha en väska i svart elefanttyg men den är lite för dyr för mig, får se om jag kan sy en själv istället eller nått... Man kan ju köpa tyg på meter i butiken eller på nätet istället :)
 
 
Vasen dagg har jag bloggat om förrut, den är ju också hur fin som helst och se på alla dessa andra fina vaser som finns....man blir ju köptokig! Tyvärr räcker inte min mammapeng till dessa skönheter men lite shopping vart de ändå.
 
 
 
 Hon i kassan fråga om de va en present och jag sa JA utan egentligen att tänka efter. De va ju till mig och ingen present men jag lät henne slå in den och de kändes lite extra kul att få öppna en present sen när jag kom hem, Hahaha!

 
 Här ser ni min fina samling av svenskttenn saker i hemmet just nu. Bordstabletterna låg i detta paketet :) Är lite sugen på en rund bricka också med elefanter...
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress