Igår va jag och shoppat inredning hela dagen <3 Strosade runt inne på IKEA i flera timmar och sedan vart de även ett besök på Mio. De vart riktiga fynd och är super lycklig över allt jag inhandlade till hemmet. Här är några gobitar.
 
Filten Wilmer från Mio med virkad framsida och luddig baksida, sjukt mjuk och skön filt för halva priset! Så nu fick jag alltså två till priset av en ;) Sen vart det en liten skål till min koppar samling och dessa häftiga krukor som ser ut som papplådor. De lurade mig först eftersom de ser ut att ha häftats ihop som vanlig papp men när jag skulle lyfta upp dem så kände jag at de va av lera.
 
 
På IKEA vart de lite växter och en stor kruka till mitt olivträd. Eftersom vi har ganska många fönster och därför dör det blommor här om vart annat så vart de mest fejk. We fejk it till we make it helt enkelt! Apelsinträdet är dock äkta och eftersom de va halva priset så fick de också följa med hem.
 
 
Idag är det Leas sista förskoledag innan en lång semester. Får se om hon står ut, hon brukar längta så till förskolan. Nu har jag iallafall numret till några mammor så man kan ju ringas och höra om barnen vill träffas och leka om dagisabstinensen blir för påtaglig ;)
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress