24 juni 2013

Sandlåde hit

Mammaliv

Så härlig dag de va igår. Den började med lite mulet men sedan sprack det upp och solen kom fram. Men det vart aldrig kokhett utan sådär behagligt varmt som man önskar när man har småbarn. Belle hittade sandlådan för första gången och va fashinerad över hur det kändes att sticka ner fötterna i sanden. Sedan satt hon och viftade med spaden i sanden och var helt till sig :)

 
 
Sedan tog tjejerna ett dopp i mormors och morfarspool med dem, jag agerade fotograf då jag glömt min bikini hemma. Är det inte typiskt att man kommer ihåg alla barnens grejer och letar och planerar som en tok men när de kommer till en själv och vad man ska ha med sig så glömmer man de mycket lätt. Focuset ligger ju inte på en själv för tillfället....
 


 
Härligt va de iallafall och Belle älskar att bada! När Lea va lite va hon lite rädd och avvaktande mot vattnet men Belle blir jätteglad och sprattlar och vill inte gå upp.
 
Idag är de ett konstigt väder. Mulet och sol om vart annat men varmt, känns nästan som att de ligger åska i luften. På prognosen stod de att de kunde regna vid 10-11 tiden och igen i eftermiddag...så hur klär man ett barn som man lämnar ute på förskolan? Antingen är de för varmt klätt med regnställ och dyrligt eller så är man inte förberädd på om de skulle regna och sätter på henne klänning,... ja herregud, att de aldrig kan va lätt, tur att de finns ombyte på förskolan!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress