Va ute på stan och vandrade hela dagen igår och kollade in alla sommarreor som startat. Gud så lockande att shoppa lite men måste bestämma mig för hur jag vill ha det hemma innan jag börjar shoppa loss. Vill inte blanda massor av olika stilar utan vill ha ett genomgående tema eller känsla. I alla fall per rum då jag har tusen ideer hur jag vill ha det, så får dela upp det med lite olika känslor och färger i våra olika rum! Men inte för spretigt ändå :)
 
Uppdatering av hemmet är i full gång då jag nu också lagt ut en annons på blocket och säljer av lite möbler och mattor. Känns mycket skönt och har redan fått ett svar på vårt vitrinskåp!
Ju fortare jag blir av med allt desto fortare kan jag köpa nytt :)
 
Tanken är att vardagsrummet ska gå i färgerna vitt och svartbrunt med en lite lantlig men ändå lyxig känsla, får se vad jag hittar för fint men har varit rätt sugen på Mios vitrinskåp Emmy och eventuellt soffbordet Ebba.
 



 
 
 Vad tror ni? Får ni samma känsla som jag? Tyvärr är dessa godbitar inte på rea så vill jag ha dem till hemmet är de till att ta fram tjocka plånboken...vart är den?
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress