Kan tänka mig att de flesta är ganska sega idag, blir lätt så efter en högtid firats. Trotts att logi erbjöds så valde vi dock att åka hem i gårkväll så barnen och vi skulle få sova i våra egna sängar och de gjorde ju morgonen lite enklare. Men åh så trevligt vi hade igår! Vi va ju som många andra ute på landet och de ger ju verkligen den rätta midsommarkänslan! Ängar med blommor, prommenad på grusvägar till midsommarstången och dans på bryggan. Maten va inte sämre den då de serverades jordgubbstårta, grillad oxfilé och tillsist avnjöt vi en gudomlig ostbricka och inte att förglömma min efterrätt som jag själv kombinerat ihop ett recept till. Här finner ni receptet. Så en äkta svensk midsommar!
 
 
Mina älsklingar i deras fina klänningar <3
 
 
Min moster och min kusin hade gjort roliga lekar och tipsprommenad om alla som var där som va mycket uppskattad. Det hör ju till midsommar att skämma ut sig lite med säckhoppning eller något annat. I första leken fick alla en lapp i pannan där det stod namnet på en person eller figur sedan skulle man ge påståenden eller frågor till varandra. T ex hade jag Kungen på min lapp kunde någon säga "Är det skönt att bo på ett slott" och ut i från dessa påståenden skulle man gissa vem man var.
 
 
Min fina James Bond mor! Hittade detta fina hårband på H&M till Lea då blommor i håret är obligatoriskt på midsommar. Eftersom jag har svårt att få tiden att räcka till att binda kransar så passade detta perfekt :)
 
 
De kom lite regn på oss men dans runt stången vart de ändå och Lea fiskade även upp en godispåse i fiskdammen på bryggan.
 
Hoppas ni hade en lika härlig midsommarafton som vi!
 
 
 
 
Denice

Det va en jättemysig midsommar, och supergoda efterrätter du bakat! :)

Svar: Åh va kul att du tyckte om dem! Tack för en jättemysig midsommar!
LillaAnna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress