2 juni 2013

Arvids dop

Mammaliv

Tack för ett jätte fint och mysigt dop i helgen mina underbara vänner! Vilken plats att ha dopet på! En helt fantastisk trädgård, god mat och jätte fint dop.
 
 
Sötaste lilla familjen <3
 
Vi hade köpt ett sett med mugg, skål och tallrik från Arne Jacobsens designletters som jag också har till tjejerna. Allt i melamin (hårdplast) så de ska tålas att tappas i golvet :) Praktiskt och snyggt om jag får säga det själv. Så det är ett tips på doppresent om ni inte kommer på något annat kul. Pysslade också ihop ett litet kort till paketet med en liten täckning. (Bild kommer imorgon)
 
 
 
Lea tyckte att de va en bra idé att springa i en vattenspridare i finklänning och allt, haha barn, säger bara det!
Söt va hon iallafall och väldigt lycklig då hon hittat ett sätt att svalka sig lite då det var jätte varmt. Man kände nästan hur åskan hängde i luften men så länge vi va där så regnade det inte utan solen sken och det va riktigt fuktigt och varmt.
 
 
Fick inte konstigt nog sommarens första myggbett :( förstår inte varför de envisas om att äta på mig? Andreas får nästan aldrig myggbett men jag kan bli helt sönderbiten. Finns ingen rättvia i världen ;)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress