Jag kan själv! Haha, Belle har övergått till att vilja äta själv. Något annat är inte axepterat utan då blir det bara gnäll och skrik efter att själv få hålla i skeden. Detta betyder att jag får både skura gålvet och bada henne efter varje mål... Eh det är det värt! Dekommer dock inte så mycket in i munen men några skedar lyckas hon sleva in själv så jag kör med en extra sked mellan hennes tuggor så vi ska bli klara någon npng och ungen så få lite mat i magen iallafall och än så länge märker hon inte av att jag hjälper till :)


 
Nyäten och sedan nybadad :)



Idag har vi varit hemma och jag har suttit på "balkongen" och solat hela dagen medan barnen lekt runt mig. Haha jag önskar iallafall att jag suttit på balkongen men nu är de så här att vi inte har någon och då får man göra de bästa av situationen och öppna ett fönster på vid gavel och sätta sig i! Så de va min hemmagjorda balkong...
 
 
Sedan vart det lite lördagsgodis i form av glass. Lea fick välja mellan lite godis eller en glass från seven eleven och då vart det en liten glass. Så då passade jag på att köpa den nyaste och sista glassen i Magnums serie denna sommar. Har väntat på den då smakerna lät super goda och i måndags så släpptes den. Den va med vaniljglass, äppelsås, kaksmulor med ett överdrag av vit choklad och kanel och jag kan säga att jag vart inte besviken! MUMS!

 
Trevlig helg på er i solen!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress