Idag blev Belle 11 månader! Tänk att det gått 11 månader redan...svårt att tro men det är sant! Jag tycker tiden gått jättefort. Vart har månaderna taget vägen? Om exakt en månad blir vår lilla bebis ett år, ett helt år! Fyllde inte Lea ett för bara några månader sedan...känns som det iallafall men herregud, men den ungen blir ju FYRA 1 october! Ja, det gäller verkligen att ta vara på tiden och njuta av alla åldrar för de blir aldrig så små igen som de är idag ;)
 
Vi spenderade månadsdagen hos mina föräldrar och firade med grillade hamburgare, bär och kaka. Hon fick faktiskt två små paket också. Det får man när man fyller månader, iallafall det första året... Man kan ju inte låta bli att köpa de där små tröjorna eller klänningarna, de är ju bara för söta och då känns det okej när man kan skylla på att det är en present på månadsdagen. Haha, vet att jag inte bara pratar om mig själv och mitt shoppande här, här har hon fått present från mormor :)
 
 
Måste läsa kortet ;)
 
Det va en super söt klänning som direkt åkte på.
 
 
 
Supergoda hamburgare! Vi gjorde även egna pommes och grillade chilihaloumi så de vart en riktig fest tallrik. Är fortfarande mätt!
 
Mina föräldrars tomt är ju som en guldgruva för den som gillar bär, det växer allt från körsbär till smultron och blåbär så vi tog oss en sväng och plockade oss en efterrätt! MUMS!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress