16 januari 2013

Snö :(

Mammaliv

Usch, nu är jag trött på all snö! Att nästan varje dag behöva borsta av en decimeter snö från bilen och ibland behöva gräva fram den med spade för att komma ur sin parkeringsficka då en plog plogat upp en halvmeters vall mot min bildörr... Ne, nu lockar boende i villa med en karport eller ett garage! 

 
Kom iallafall i väg med bilden efter 20 minuters kamp mot snön och tillbringade förmiddagen hos Mickan. Hon bjöd på en jätte god fetaostsallad med melon och parmaskinka till lunch. Belle hittade Wiliams gåstol som hon bara va tvungen att testa :D
 
 
Det gick kanon! Eller jag hon rörde sig inte så mycket men hon tyckte de va kul och de är ju alltid en början :) Vi har en likadan hemma som vi lag undan efter Lea men nu är de alltså bara agtt ta fram igen.
 
Hade sedan en tid hos läkaren då jag skulle kolla mina födelsemärken och jag fick en remiss på att kolla upp två stycken. Hon trodde dock inte de va elaka men bättre att va på den säkra sidan! Belle fick sina tuttar kollade då jag upptäckt två hårda "knutar" i dem men läkaren sa att det troligen va svullna bröstkörtlar och inget annat. Det kom ju först i bara ena bröstet så de va ju därför vi vart lite oroliga men nu har hon en liten knöl i andra också. Men vi ska till BVC på måndag så då tänkte jag att de får känna på henne också.
 
Sen vart de att åka till Lea på förskolan. Den vanliga promenaden till affären, gud de känns ju som att vi äter upp våra pengar. Just nu går ju Andreas på LCHF och jag på viktväktarna och de är ju helt olika så vi måste ju ha två uppsättningar med varor ex mjölk, smör och såser. Jag äter gärna frukt men de gör inte han men sallad äter vi båda så de köper vi hela tiden. Ja vi får se hur länge vi håller på så här...
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress