Igår hängde jag på IKEA och kom hem med nya knoppar till mitt skoskåp som ska monteras upp i veckan och lite annat smått och gott... Jag tycker nämligen att knopparna och benen till skoskåpet jag köpt är jätte fula men skåpet hade rätt mått så de får bli en "make over a la Anna". Är helt för att göra om tråkiga Ikea möbler så de blir lite med personliga ex sätta tapet på en byrå eller som jag ska göra, byta knoppar och fötter. De gör ganska mycket för utséendet kan jag lova. Före och efterbilder kommer så fort skåpet är monterat!

Här följer lite bilder på mina fynd. Har ju länge haft en plan att gömma tvättkorgen och ha någon form av tvätt sortering så man slipper stå vid maskinerna sortera i smuttsig tvätt. Va snabbt inne på fyndhörnan kom över sån här fin tvättkorg för19 kr!

 
Tanken är att jag ska köpa en eller två till och ställa i av garderoberna här hemma.
 

Snygga krokar som man viker upp när man inte hänger saker på dem. Perfekt att montera i hallen för tjejernas ytterkläder.
 
Super snugga ljustakar i vitt glas.

Sittdyna som jag ska sy om lite, mer bilder kommer...

Titta vilka roliga växter de fått in till alla hjärtansdag! Hela växten är ett hjärta, lite undelrig och jag stod ett tag och klämde på den för att kolla så den va äkta men de va dem...



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress