26 januari 2013

Delmål

Mammaliv

Gud va roligt det är att gå ner i vikt! Kommer man bara över den där första tiden då man bara saknar "svullandet" så är det så kul, speciellt när man ser så tydliga resultat. Köpte denna skinjacka på nätet i höstas i stl 38 för de brukar jag ju ha i jackor men när jag fick hem den fick jag knappt den över axlarna och de va inte äns tal om att kunna knäppa den! Men sedan dess har jag gått ner lite i vikt, rättare sagt först 7 kilo mellan september till slutet av november och sedan 4 kilo från första januari till idag. Gissa hur den sitter nu ;)
 
 
Sen har jag ju lite fler kilon kvar att gå ner så snyggare kommer de ju att bli :) Men de är så skönt att få möda för sitt slit. Fast egentligen är de ju inte så slitigt utan de handlar ju bara om att inte äta för mycket och fel grejer. Sunt förnuft skulle man också kunna kalla det ;)
 
Detta har iallafall varit ett av mina delmål jag satt för mig själv, sen har jag fler kläder som jag har som ytterligare delmål att komma i, så det är fortsättning följer!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress