Belle äter på för fullt idag vart det lunch med majs och potatis. Hon har börjat intressera sig för mat en himla massor och så fort jag ska äta något ser man på henne att hon också vill smaka. Hon sitter och flaxar med armarna och försöker få tag på de jag håller i, så sött!
 


Ska bli lite bättre på att följa upp min viktnedgång här på bloggen. Det är ju lite roligt också att se hur allt slit gjort skillnad. Jag gick med i viktväktarna 6 september förra året så det är från de datumet jag räknar min totala viktnedgång, trotts att jag vägt mer. Men den vikten är inget som vätska eller bebis stod för utan vikt man får kämpa sig ner från. Har gjort en liten tabell för enkelhetens skull.
 
Min längd: 175 cm
Start vikt: 88 kg
Nuvarande: 75,6 kg
Målvikt: 65 kg

Viktnedgång denna vecka: -1,3 kg
Viktnedgång i tävlingen från 1 jan: -6,2 kg
Total viktnedgång: -12,4 kg
 
Under hela december vägde jag mig inte eftersom jag tog en paus i viktnedgången så gick säkert upp och ner i vikt under den perioden men konstigt nog vägde jag in på samma vikt 1 januari som jag slutade på sista november. Så jag fortsatte där jag stannat kan man säga.
 
Från 1 januari har jag ju också gått med i en vikt tävling med två tjejer. Syftet är att hjälpa varandra när motivationen tryter och ha en extra liten morot att gå ner sin vikt. Den som vinner är den som först går ner 10 kg (om ingen når en viktnedgång på 10 kg under tävlingsperioden som slutar 31 mars så vinner den som gått ner mest). Därför har den vikten jag gått ner från 1 januari en speciellt rad.
 
Så ser det ut för tillfället, är rätt nöjd faktiskt. Nu har vi ju bokat en spakryssning nästa lördag och de betyder ju att man ska dra på sig baddräkt så nu jäklar gäller det att inte tappa greppet denna veckan. Vill ju göra de man kan för att ha så lite som möjligt att visa upp ;)
 
Lea är fortfarande dålig och ligger och vilar i soffan bredvid mig. Mysigt men tråkigt att hon mår dåligt och är ledsen :(
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress