14 februari 2013

Vår alla <3s

Mammaliv

Ett litet sött paket med guldhjärtan och guldsnöre stod och väntade på mig när jag klev upp imorse och titta va som låg i, så himla fina örhängen! Min älskling kan han <3


Tyvärr väntade en annan sak också. Lea hade fått feber och kröp till soffan för att sedan somna där efter fem minuter. 38,4 grader visade termometern :( bara att stanna hemma. Hon har sovit nästan hela dagen men vaknat var 15 min och velat ha mig där så jag har fått stå till tjänst med vatten, äppeljuice, glass, vindruvor och russin annat ville hon inte äta och är man sjuk så får man äta vad man är sugen på här hemma. 

Tog barnen i vagnen och knallade till ICA supermarket vid vasaparken, den är lite billigare än våra andra ICA butiker här omkring. Vissa varor skiljer sig i nästan 10 kr! Tänkte också att de skulle va skönt för tjejerna att få lite frisk luft och hade ett paket att hämta ut på posten. Men gud så tungt de va att dra en fullpackad dubbelvagn i snömoddet, behöver inget gymkort bara att gå ut med vagnen lite!
 
 
I paketet låg en matta jag beställt till tjejernas rum, lite trött på den mörkblå som vi haft i vårt sovrum och ville ha in lite mer färg. Bild kommer sedan när den är på plats. Sen hade jag också beställt en baddräkt till den kommande kryssningen, allt från bonpix.
Den har en slimande effekt eftersom valkarna inte syns när den är veckad så tyckte den satt bra.
 
Sedan satte jag igång i köket, de vart först tacogratäng och sedan en efterrätt bestående av chokladkaka med vispgrädde. Allt efter lchf recept så klart så mannen ochs kunde njuta av alla hjärtans middagen. Lite tråkigt för mig då de gick en hel del points men det är det värt, är ju bara alla hjärtans en gång per år!
Var väldigt ducktig och gjorde t o m egen tacokrydda för att inte få i något socker i gratängen.
 
Allt vart väldigt god, recept på dessa kommer imorgon.
 
 
 
Sedan köpte jag ett sånt där hjärta med gelehjärtan i och hällde över gelehjärtanen i en godispåse så det bara va att fylla med egengjorda lchf godisar jag gjort till Andreas :) En fin liten alla hjärtans present.
 
 
Hoppas ni alla har haft en mysig och kärleksfull alla hjärtansdag. Till er speciella i mitt liv, ni vet vilka ni är, jag älskar er!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress