7 februari 2013

Tant varning?

Mammaliv

Jaha, då har man fått det bekräftat då, jag har blivit gammal :( Va och kollade upp mina födelsemärken igår på specialistmottagningen Skin doctors i Danderyd och läkaren konstaterade fort att mina födelsemärken som oroat mig eftersom de växt och ändrat form, kliat och nu står ut inte är födelsemärken utan ÅLDERSVÅRTOR (även kallade seborroiska keratoser)! Så nu kan jag sluta leva i en bubbla och tro att jag är så ung och fräsch för nu har jag fått åldersvårtor...kul! :( Vanligt är att få dessa när man är tant eller iallafall mycket äldre än vad jag är men kan förekomma så tidigt som i 30 årsåldern, buuuhuu jag är ju bara 27!
 
Åldersvårtor är tydligen ärftligt så tack mamma och pappa ;) men jag kan ha skyndat på prosessen med att få den när jag brände mig i solen och fick ny hud på området... Så lite mitt fel är de också ;)
Ja ja, om man ska se de från den ljusa sidan så är dessa fläckar inte farliga, de kan aldrig va canser i dem utan vill man ta bort dem är de av skönhetsskäl. Men när de rest sig som på mig och putar ut kan de också vara mogna att släppa huden själva så därför rådde dokotorn mig att skrubba lite lätt på dem med en svamp och se om de släpper efter ett tag. Så kankse blir av med dem ändå eftersom jag inte är SÅ gammal trotts allt. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress