Så skönt! Här hemma har febern härjat i nästan en hel vecka. Lea har varit helt sänkt sedan alla hjärtansdag men nu äntligen va hon feberfri sedan igår. Hon ville inget hellre än att gå till förskolan men jag hade henne hemma eftersom det är bäst att vänta lite så inte febern kommer tillbaka. Men idag ska hon äntligen få gå, men tänkte lämna henne lite senare så hon får sova ut eftersom hon nu är van att sova lite längre på mornarna. Så de blir en lite kortare dag men hon får träffa kompisarna innan det är helg igen.
 
Idag är det fredag igen och därför time att väga in sig. Denna vecka har innehållit ganska mycket synder med halvårstårtan ståendes i kylen så är rätt nöjd med resultatet ändå!
 
Min längd: 175 cm
Start vikt: 88 kg
Nuvarande: 75,2 kg
Målvikt: 65 kg

Viktnedgång denna vecka: -0,4 kg
Viktnedgång i tävlingen från 1 jan: -6,6 kg
Total viktnedgång: -12,8 kg
 
Ska börja ta kort och mäta mig också eftersom jag känner att det inte bara visar resultat på vågen utan i kläderna också.
 
Idag ska jag packa, planera och förbereda inför imorgon då vi ska åka på spakryssningen med Birka. Åhh längtar så! Ska bli så himla skönt att slippa gå upp tre gånger på natten och mata bebis utan bara få sova! Hm funderar på om jag ska sova bort kryssningen...nej de vore ju lite roligt att få spaa och dricka lite drinkar också :D
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress