4 december 2013

Tyresö idag

Mammaliv

Tog en sväng till Tyresö idag och handlade nya stövlar till Lea. Har haft ett tillgodokvitto i snart tre år som legat och skräpat här hemma och som bara gällt på en skobutik i Tyresö, så nu när hon behövde nya stövlar begav jag mig dit!
 
Har inte ofta vägarna förbi Tyresö centrum utan hänger mest i andra delar av Tyresö när jag är där, eftersom mina föräldrar bor där...
När jag va liten så va de ju stället att hänga på då Tyresö centrum va mycket större än lilla Trollbäcken centrum som är närmare mina föräldrar. Det kändes lite nostalgiskt att gå där bland butikerna trotts att de ändrats en massa så kommer ju minnena tillbaka. 
 
Hade tänkt att handla lite julklappar också men efter skoaffären ville inte Belle gå i fler affärer så då va det bara att lyssna och åka där ifrån.
 
Svängde förbi en kompis på en spontanfika som va väldigt trevligt. Hon bjöd på klementiner med vaniljgrädde, supergott! Hann inte äns fota innan jag sladsat i mig hälften :D 
 
 
 
Sedan va det raka vägen hem för att städa undan det värsta så Lea kunde bjuda över en kompis efter förskolan. Blev dock inte så då hennes mamma glömt att hon skulle få mat hemlevererat mellan 16-18 så vi gick hem till dem istället och de va ju minst lika trevligt :)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress