15 december 2013

Lucia 2013

Julen Mammaliv

Lucia i fredags firades inte speciellt här hemma utan vi tittade lite på luciamorgon men sedan glömde jag nästan bort att det va Lucia.
 
 
Anledningen va att vi firade lucia på Leas förskola dagen innan, alltså den 12/12. Då va det luciatåg på förskola och lussefika hos oss efter. Tyckte först att de va lite konstigt att ha luciafirandet någon annan dag än på självaste luciadagen men förstod att en fredag då många är lediga kanske inte är den bästa dagen att fira på om man vill att det ska komma lite föräldrar villsäga :) Men de va jätte trevligt ändå, även fast de va fel dag ;) 
 
I år va de t första året som Lea stod kvar i tåget själv under hela uppträdandet. Hon har annars sprungit fram till oss så fort hon fått syn på oss och sedan inte velat stå i tåget själv utan jag har fått stå där med henne och se vacker ut bland alla barn...hehe 
 
Gosegrisan tröttnade på att va utklädd efter ett tag :D
 
 
Har tillslut också fallit för de stjärnformade skålarna från granit. De passade in perfekt på lussebordet och kommer plockas fram när det är jul. De hade ett erbjudande som jag nappade på 99kr för 4 st istället för 29kr/st. Kan ju inbilla mig att jag sparade lite pengar där ;) 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress