25 december 2013

Kräk dag...

Mammaliv

Belle vaknade kl 4 i natt och hade kräkts ner hela hennes säng. Så de va bara upp och byta sängkläder och trösta liten. Hon va helt slö och ville bara somna om så man märkte att hon inte va helt kry för annars kan hon va jätte pigg även fast klockan bara är 4-5. Lea hade fått sova över hos mamma och pappa eftersom vi planerat att åka tillbaka till dem och fira lillajulafton idag med bara familjen men se de blev inget med de utan nu är vi i karantän här hemma då Belle fortsatte kräkas enda till kl 14 idag...
 
Så vi har haft en väldigt lugn dag med sovande bebis och jag som tog henne från kl 4 fick också sova mellan 12.30 och 15 så nu är jag också utvilad eller ja nu börjar jag bli trött igen hehe men jag va utvilad :)
 
 
Har packat upp lite av alla julklappar som vi fick med oss hem igår bl a en barbiebil som Lea fick och ett litet piano som Belle fick och är helt galen i :) Jag fick ett par jätte söta ljuslyktor av min älskade vän Mickan som nu pryder vårt köksbord. De ger verkligen i från sig ett härligt sken!
 
 
Nu har hon blivit lite piggare och har inte kräkts sedan 14 så hoppas på en lugn natt men jag tänkte ändå sova i Leas säng nära henne så jag snabbt hör om hon börjar kräkas i natt. Lea får sova över hos mina föräldrar till imorgon också så vi både minimerar risken att hon smittas och kan focusera mer på Belle.
 
I morgon fyller min man år så då va de ju tänkt att vi skulle ha över hans föräldrar på middag men de blir nog inget med de heller :( Vi vill ju inte riskera att smitta någon och speciellt inte nu i jul och nyårshelgerna då man gärna vill göra lite roliga saker.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress