19 december 2013

Jullov!

Julen Vardag

Yey! Äntligen tar jag jullov och kan som alla andra njuta av julen och ledigheten. 
Har varit så avundsjuk på folk när man sätt bilder på Instagram och på bloggar där de suttit och pysslat, pyntat och myst i sina små stugor. Många med en kopp varm te framför någon brasa eller i någon soffa och bara njutigt av de mörka vinterkvällarna som varit. Jag har ju varit tvungen att plugga varje kväll så har ju fått slänga i mig en kopp te eller kaffe bara för att hålla mig vaken.... Men nu ska det mysas och pysslas här också! 
 
Det första jag måste ta tag i är att posta julkorten...ja, ni läste rätt... Jag har helt enkelt inte prioriterat dem nu när jag haft så många tentor så de har fått ligga och nu får jag posta dem med vanliga frimärken istället så de kommer fram innan jul! Men så är det ibland!
 
Vill som ni kanske förstår inte avslöja hur mina julkort ser ut innan de nått mottagarna men kommer lägga upp dem här ändå. Vem vet, kanske inspirerar någon till nästa års julkort ;)
 
Sedan ska granen upp i helgen till Leas stora  förtjusning. Har köpt en girlang med guldbrickor från Tine K som jag tänkte ha istället för glitter i år, får se hur det blir...
 
 
Ska i och för sig till skolan imorgon också och starta upp en ny kurs i fastighetsförmedling men det kommer bara vara en introduktion då kursen egentligen kommer starta 2/1... Men jag behöver iallafall inte plugga mer hemma nu utan kan ta det lugnt ikväll!
 
Bilder: Tine K
 
 
Britten

Stort Grattis till din tentor, 2 st och alla rätt -0,5 poäng. Det är världsbäst!
Du är, som jag alltid sagt, en pärla.
Bamsekram

Roland Larsson

Jo, en sak till. Berlock heter det väl? Barock var en epok i form, bygg- och möbeldesignen som funkis på 20 - 30-talet och jugent ännu tidigare....
Ha det!

Svar: Haha jag får skylla på rättstavningsprogrammet som måste ändrat när jag skrev... Är i och för sig inte den bäste på att stava men skillnaden på berlock och barock vet jag allt! Ha en fin söndag, kram!
LillaAnna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress