Vi ska göra om tjejernas rum lite...eller mycket :) Idag är det mörkblå väggar och jag kan tycka att de blir så mörkt och burrigt där inne. Tänker därför måla i vitt med en fondvägg i ljusblå och eventuellt även en liten väggmålning i ljusrosa. Är så taggad och har samlat lite inspirationsbilder. Projektet är ett projekt i fler steg och först kommer väggar och ny förvaring sedan kommer nya möbler.

Hittade böckerna uppe till höger på HM, de är lådor som ser ut som böcker, mycket häftig ide och snygga! Sedan har jag länge tänkt köpa lådorna som ser ut som stora legobitar och en korg att ha alla babyfiltar i istället för att trava de på sängen.
 
Glödlamporna från Muuto i tre färger är tänkt att ha över det lilla skrivbordet, sedan klär jag om en gammal skärm i vitt tyg och kaninen får bli nattlampa. Har även ett par vita Happy lights som får hänga från gardinstången som lite mysbelysning. Tror på punkt belysning snarare än en enda lampa i taket. Har dock en fin fin takkrona i vit plast som får hänga kvar :)
Möblerna vi tänkt är i IKEAs serie Stuva. Vi tänker nog kombinera fler delar till en stor möbel längs ena väggen som ger plats för både förvaring och lek. Luckorna finns i fler färger men jag tror vitt blir snyggast och då kan man piffa med saker i olika färger istället.

Idag har de jättefina förvaringsboxar från ellos som jag tänkte ställa in på de öppna hyllorna sedan får de till att börja skissas för att få ihop en helhetslösning som alla blir nöjda med!

 
 
Emma Grann - Pluggar till FOTOGRAF

Älskar såna lampor som ser ut som glödlampor! :)

Svar: Visst är de fina!
LillaAnna

Josefine

jättefin blogg!

Svar: Tack!
LillaAnna

johanna

Super fina inspo bilder

Svar: Tack!
LillaAnna

Nalliiz

ÄLSKAR din blogg! Jätte fin! Jätte fin header! :)

Svar: Tack, så jätte mycket! Kul att du tyckte om den!
LillaAnna

jasmin

Guuud så fint!

Svar: Tack, kul att du gilla det!
LillaAnna

Elin och Gisela

Välkommen till vår fashionabla och stilrena blogg Sixteen.se. Vi är nästan säkra på att du kommer tycka om den! Kram, Elin och Gisela

Svar: Tack, Ni har en jättefin blogg :)
LillaAnna

Anette Eliasson

Hej! Var har du köpt den fina takkronan i plast. En sådan vill jag ha i mitt nya dressingroom.
Mvh Anette

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress