Mmmm provade viktväktarnas egna heta nudelsoppa i dag och den va jätte god och bara 3 points! Halleluja, det betyder att jag kan slösa points på något annat gott under dagen ;) Jag har 27 points att fördela per dag och sedan 49 i veckobonus som jag antingen kan sprida ut över veckan och då få lite fler points per dag, äta upp på en dag (om jag t ex vill ha en pizza en fredag kväll som är 43 points) eller om jag vill gå ner fortare i vikt låta bli bonusen helt. Men även om jag bestämmer mig för att äta hela veckobonusen så går man fortfarande ner i vikt, hur bra är inte denna "diet"? Funkar kanon för mig som måste lyxa till det med pizza, kebab, hamburgare och annat gott lite då och då. Annars skulle jag tycka det blev för tråkigt och jobbigt att orka gå ner i vikt men med denna bonus behöver jag alltså inte syda utan kan med gott samvete äta de jag vill och fortfarande gå ner i vikt och bibehåller motivationen!
 
Kan alltså rekommendera både viktväktarna och deras soppor om man vill gå ner i vikt. Känns som det är ett bra alternativ om man ska gå ner massor i vikt. Av egna erfarenheter orkar man inte hålla sig till andra dieter länge nog för att de ska funka men med viktväktarna blir de inte jobbigt. Nu vart de lite reklam här för viktväktarna kände jag men de är för att jag själv är så nöjd och lycklig över att det funkar för mig. Just nu är jag internetmedlem så har en app i telefonen som talar om hur mycket points det är i de jag äter, mycket smidigt men jag har också provat gå på möten som är sjukt inspirerande och slå upp points i böckerna som finns och jag tycker inte de är jobbigt alls utan roligt och lite läskigt att se hur mycket points det är i sakerna man brukar trycka i sig. Inte konstigt att man vägt de man gjort egentligen... Gillar medvetenheten detta skapar som sedan får en att alltid ha koll på vad som är bra och vad som är mindre bra. Det är lite som att räkna kalorier då produkter med lågt kaloriinnehåll ofta har låga pointsvärden.  Men pointsen eller ProPoints som det nu heter beräknas utifrån livsmedlets innehåll av protein, kolhydrater, fett och fibrer. Är du intresserad kan du läsa mer här och göra ett test för att se om du är redo att gå ner i vikt.
 
Denna vecka kommer ingen uppföljning på min vikt då jag tagit en paus i invägningen då tävlingen slutade i söndags men på fredag kommer nästa invägning!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress