19 april 2013

Så j*vla ont!

Mammaliv

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till! Har sä jävla ont i munnen gå grund av de där jäklans visdomständerna som aldrig kan bestämma sig om de ska komma upp helt eller inte. Nu har de hållt på att växa i omgångar i nästan 8 år, åh blir galen! Nu har jag så ont på vänster sida att jag inte kan gapa, svälja eller tugga och vad gör jag då jo jag tröstäter och är skitsur och eftersom de gör ont när jag tröstäter så blir jag bara surare och äter mera! Bah! Har så ont i käften att de känns som jag har ont i halsen, som när man håller på att bli sjuk. Men vet att det inte är någon förkylning för jag får samma symton varje gång mina visdomständer bestämmer sig för att växa lite. Varför ska de äns vara där? Kunde de inte bara legat kvar där under tandköttet? De gör ingen nytta och är svåra att komma åt när man ska borsta tänderna. UT MED DEM BARA! Men de kostar ju massor att dra ut tänder också så därför har jag inte gjort något åt dem utan bara låtigt de hållas... Men nu vete fan, nu är jag trött på dessa onda, onödiga fanskap! Ringer tandläkaren på måndag om de inte blivit bättre då... 
 
Usch, förlåt för klagoinlägget men va tvungen att ventilera lite och man får ju inte svära framför barnen så passar på här!
 
Har ni sätt nya reklamen för Libresse föresten? De har placerat ut rosa biljetter i några av deras paket i vissa affärer och får man en har man chans att vinna en shoppingresa till New York! JA TACK!
Ska till affären och köpa Libresse varesig de behövs eller inte nu i helgen :D
 
Denna typ av reklam kan man säga funkar på mig alltså, haha!
 
Se butikerna som fått biljettpaketen levererade här och läs om tävlingen!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress