29 april 2013

Prov

Mammaliv

Herregud vad jag pluggat i helgen. Har inte kommit ifrån för att blogga äns. Jag och Lea har ju varit hos mina föräldrar så de hjälp till med henne och jag kunnat sitta med näsan i boken. STORT tack till er, för hjälpen. Satt uppe väldigt länge i natt och de känns när man ska gå upp tidigt på morgon en med småbarn... Nu är jag inne på sista minutrarna innan provet ikväll så repeterar en massa. Usch, är så less på siffror just nu! 
 


Hos mina föräldrar va de vår, lite blåsigt men så skönt i solen, man får ta plats i ett hörn :)

 
Sen va ju på tjejmiddag hos en kompis som fyllde år så då fick jag en liten paus i plugget med god mat, dricka och trevligt sällskap. Så de har inte bara varit tråkigheter i helgen, sån tur va ;)
 
 
Imorgon är det Valborg, vad har ni för planer då? Någon som ska gå och titta på en eld? Vi har inte gjort de de senaste åren då vi tyckt Lea varit för liten och vi inte orkat själva men i år kanske hon tycker det är mysigt.

Vi ska på middag hem till bästaste Mickan med familj iallafall och då blir de fira gånger två då hon också fyller år imorgon! 25+ kan vi säga ;) samma ålder jag kommer ha nu ett tag fram över...
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress