5 april 2013

Kladd och gägg

Mammaliv

Usch, nu får snön ta och smälta bort så de kan bli tort på vägarna och i parkerna. Va med Lea i parken efter förskolan igår och de va som att köra vagnen i ett träsk. Tur att Lea har bra kläder iallafall och skor som inte tar in vatten!
 

Känner ni inte suget efter att åka denna rutschkana ner i gäggpölen? 
Soligt är det iallafall och står man i solen så känner man hur den värmer och det är ju ett härligt tecken på att det är vår!
 
Igår inkasserade jag min tredje belöning eftersom jag nu gått ner 9 kilo. Eller ja de va ju två veckor sedan men har sparat den lite till en dag då jag känner att jag behöver lite extra enerig och det va igår! Va alltså och lapade lite sol i solariet och det va precis det jag behövde! Så skönt att bara ligga där i värmen och lyssna på bra musik och inte tänka på vad barnen gör, på matte eller något annat än att bara ta det lugnt!

 
De har fått in ett nytt solarium där man står upp och solar och de ska tydligen ta bättre. Såg ut som en dusch (se bilden) men jag valde inte de då jag såg fram emot att ligga ner. Någon som provat stå-solariet, tar de bättre eller vad är tanken?
 
Idag har jag varit en sväng i Farsta centrum och handlat lite inför festen nästa helg. Vart ett par skor, lite pynt och färgat strössel och marsipan som jag ska använda när jag ska göra alla godsakerna :) Kommer bli så roligt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress