20 september 2012

Utflykter är grejer de

Mammaliv

Lea har varit med på tre utflykter denna vecka med förskolan. Hon älskar det och pratar om de hela tiden. Två förmiddagsutflykter till olika parker och en heldagsutflyckt då de till och med sov ute på filtar. Allt hade gått jättebra och de känns ju skönt att höra då de var hennes första utflykter hon gjort med förskolan.
Har lånat bilden från förskolan då jag själv inte var med och kunde fota.
 
 
Väldigt kul med grävskopa tydligen, sötisar! Lea är hon i rosa (självklart) och en av bästisarna är pojken i blå stövlar, Axel. Även Alma var med på utflykten och hon är också en favorit bland kompisarna. Man märker tydligt vilka Lea leker med för de pratas om de en hel del hemma :)
 
I morse vart de lite myspys med Belle, de är ju inte så ofta man hinner ligga kvar och mysa då man har en treåring som vill gå upp och gärna ha med sig hela familjen kl sex på morgonen :P
 
 
Andreas var ledig idag så vi tillbrigade dagen tillsammans eller första halvan fick jag sova då han tog hand om Belle (så skönt!) sedan färgade jag håret på honom och provade kläder till imorgon. Ska ju på begravning.
Sedan tog vi de bara lugnt tills vi skulle hämta Lea kl 15. Skönt med såfanna dagar också.
 
Har nu bestämt att jag ska måla om köksbordet vitt så va på en liten prommenad till colorama och kollade vad för färg och hur jag skulle måla så nu har jag koll. Tänkte sätta igång på tisdag då planen är att jag ska hem till Mickan på måndag och ha lite mamma häng med våra små knoddar. Kul att få fint till nästa helg då de blir kalas för Lea som fyller 3 år. Stora tjejen!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress