11 september 2012

Sommar igen!

Mammaliv Shopping tips

Åh vilket härligt väder det var idag! Helt underbart, hoppet om sommaren lever ännu kvar :)
Jag och Belle tog en promenad genom stan och jag vart så varm och de va inget jag tyckte va jobbigt utan tvärt om så njöt jag av att få svettas lite i solen hehe. Var först på posten och hämtade ut två tavlor jag beställt. 
En på vårt bröllopsfoto (äntligen så där två år efter bröllopet ;) ) och en till som är hemlig.
Köpte min favorit dricka eftersom de va så varmt och begav mig mot drottninggatan.
 
 
Jag tycker första delen av drottninggatan är jätte mysig (den delen som börjar i vasastan) sen blir de för mycket folk och stök men alla mysiga ute serveringar och fina naturen finns i början.
 
 
Tycker de är lite kul med Strindbergs citat som är gjutet i vägen också ex "Barn måste jag ha ty utan barnskrik kan jag inte jobba". Visst är de härligt med barn hehe.
 
Tog sedan vägen förbi ICA i korsningen torsgatan, karlbergsvägen för den har de renoverat. Förut va den trång och med jobbiga dörrar men nu har de verkligen anpassat affären till barnvagnar med breda gångar och skjutdörrar som öppnas automatiskt. Välkommen till 2012 ICA :) detta gillas starkt. De har också investerat i en salladsdisk där man kan plocka ihop sina egna sallader och de gillas också starkt!
 
 
Sedan kom Andreas mamma på middag och Andreas gjorde jätte goda panbiffar med tabasco och kapris. Gott med något starkt i det kan jag tipsa om men de är ju inget man kör lingonsylt till då utan vi gjorde en sås på turkiskyougurt som passade jättebra. Lea fick en lyxig köttbullstallrik istället :)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress