28 september 2012

Pysselkalender!

DIY/Pyssel

Tur att man har en teefon med internet för de är inte så kul att vara vaken mitt i natten och sitta och mata lillan i upp till en timme åt gången i bland. Nu kan jag ialla fall surfa medan hon äter. Va inne på facebook i natt och läste ett inlägg från Panduro där de frågar om vi (anhängarna till Panduro på facebook) önskar en julkalender med pyssel i december. Jag kan svara på det, JA DE ÖNSKAR VI! Gud va kul! Älskar inspiration från andra lika mycket som jag älskar att komma på saker själv. 
 
Hoppas de blir en!
 
Har nu bokat dop till Belle, de blir den 24/11 så nu ska jag börja skissa på inbjudningskorten, gud så kul!
Har nu blivit klar med mitt måla bordet projekt samt de små sidoprojekten så här får ni lite före och efter bilder.
 
Före
 
 
omvandling pågår...
 
efter!
 
Hittade en grå rund skiva som också fick färg. Fick idén att man kunde använda den som en "snurrskiva" mitt på bordet så man slipper skicka runt skålarna då den också hade en liten ring med hjul under. Vart jättebra!
Nu ska bordet bara torka... ska ju ha barnkalas imorgon och de står på burken att de tar några dagar för färgen att stelna helt. Kan ju alltid lägga på en duk för att de inte ska bli direkta märken.
 
Har haft Lea hemma idag då förskolan varit stängd och kan säga att de är väldigt skönt att hon tycker de är så roligt att vara på förskolan och är där i vanliga fall för nu är jag helt slut!
Har hunnit blåsa lite ballonger och satt fram porslinet mer har de inte hunnits med idag då båda kräver min upmärksamhet hela tiden... Puh, nu ska jag sova!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress