16 september 2012

Pappa 62 år

DIY/Pyssel Mammaliv

Idag har vi varit ute i Tyresö och firat pappa som fylde 62 i onsdags. Han fick ett par Calvin Klein kallingar och ett fint kort från oss som jag knåpat ihop. Kortet alltså inte kallingarna :P
Mamma hade gjort en under bar middag med lax i ugnen med romsås och potatis. Sen vart de tårta och efterrätt så pointsen rusade iväg, tur är att man har en veckobonus att ta ifrån för då kan man sväva ut lite.
Viktnedgågen går förresten jättebra, har på tre veckor gått ner två kilo! Så de är bara att fortsätta i samma tackt tycker jag, tog ju ändå 9 månader (och lite till) att gå upp alla kilon så man kan ju förstå att man inte kan gå ner allt på en månad och de gäller ju att ha tålamod. De som hjälper mig är att sätta upp små delmål då känns de inte som att man har så långt till målet för då är det lätt att ge upp. Det funkar för mig, nästa mål är mitt 10% och de är 6 kilo kvar till dess. Snart så!
 
I morse var vi i en liten park som vi aldrig varit i tidigare med Lea då vasaparken kan vara lite stojig på helgerna. Den var jättefin och mycket lugnare. Vi va i och för sig där runt 9.30-10 och då va vi nästan ensamma men runt 11 kom allt folk även dit så då gick vi hem. Men Lea och Lilly hade en stund att leka av sig med varandra innan vi begav oss hem.
 
 
 
 
 
Andreas satt och mös i solen med Belle och jag sprang runt med Lea. Det är så skönt nu när jag kan röra mig igen. Ingen stor mage som är ivägen :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress