Än så länge är det ju bara Leas rum men snart kommer tjejerna att få dela rum. På ett sätt va de ju bra att vi fick två tjejer för en kille skulle nog inte tycka att de va så kul med så mycket rosa som Lea har i sitt rum. Väggarna är iallafall blå, jag tycker om när det bryter lite. Först ville jag måla om men nu har jag ändrat mig, jag tycker faktiskt de är finare så här och sedan har jag matschat de med en blå matta i samma färg.
Fast i och för sig de tar väl några år innan de börjar bry sig om sånt. Så här fint blev det.
 
 
Skåpet i bilden längst ner hade jag när jag var liten, mamma och pappa har varit snälla och målat det vitt då de förlorat färgen efter dessa år. Funkar ju jättebra i Leas rum och man kan få en fin ordnnig på sina saker. 
Jag är mycket för ordning, tror att barn bryr sig mer om sina grejer om de har en speciell plats att förvara de på. Slänger man ner allt i en stor låda eller på golvet så tror jag inte man tar lika bra hand om sina leksaker och då går de också sönder fortare. Sedan behöver de ju inte vara städat hela tiden det är ju iallafall ett barnrum men när man säger åt sina små att plocka undan lite så ska de veta att legot ska vara i den lådan och klossarna i den andra. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress