Så va det höst igen, i morse va de svinkallt igen och gårdagens värme ett minne blott. Vart dock lite varmare under dagen men en tröja satt ju inte fel.
 
Idag fyller min pappi år, GRATTIS! Men fira honom kommer vi förhoppningsvis göra i helgen. Det hänger lite på om mina föräldrar hinner bli friska tills dess. Då blir det kräftkalas/födelsedagskalas så de hoppas vi blir av!
 
Har spenderat dagen på stan med Andreas mamma. Vi va först i Gallerian och tittade efter en CD spelare till Bitt-Marie sedan begav vi oss till Åhlens för en fika.
 
 
 
Fick ett litet hjärta på min latte :)
Jag hittade en snygg taklampa till köket för väldigt bra pris på Clas Olsson som jag va tvungen att köpa. jag har ju saknat en lampa över köksbordet trots att vi har spottar i taket så tycker jag det är väldigt viktigt med punktbelysning för att få till myskänslan i ett rum. Så här blev det.
 
 
Vart mycket nöjd. Funderar på att måla bordet vitt också, har ärvt det från min mormor och morfar och har inte köpt nytt för småbarn har lätt sönder eller sätter små jack i köksbordet och då kan vi vänta ett eller två år till för att köpa nytt. Men snygga upp de vi redan har kan vi ju göra :)
 
22:25
 
Nyss hemkommen från bio med Andreas mamma, syrra och systerdotter. Vi blev bjudna av Andreas på VIP bio. VIP bio är en balkong med extra sköna stolar med var sina bord. Sen får man äta och dricka så mycket läsk och poppcorn man vill. Det finns också en bar där man kan handla vin, öl och champagne och ha med in i biosalen. Riktigt lyxigt va de och filmen var mycket bra den med. Vi såg Hamilton 2, men inte om det gäller din dotter. Jag satt som på nålar hela filmen, action från början till slut.
 

 
Det var första gången jag lämnade Belle och jobbigt va de kan jag lova. Kunde inte riktigt njuta fullt ut av filmen då de hela tiden kändes som att jag glömt Belle någonstanns. Har man inte barn så kan man jämföra de med känslan att ha glömt sin handväska någonstanns. Usch! När jag klev av tåget kändes de som jag glömde ta med mig vagnen av så nästa gång de blir bio får de bli en barnvagnsbio då Belle får följa med :) Nu är jag tröttis så de blir sängen. God natt!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress