22 september 2012

Kräftkalas

Mammaliv

Skönt med helg! Nu va ju Andreas ledig både i går och i torsdags också men de är så skönt att hela familjen är samlad och kan hitta på saker och mysa i soffan utan att stressa iväg till något. Lea har i och för sig dansen på lördagmornar kl 9.30 i Tyresö så den måste vi hinna till men vi vaknar tidigt hela bunten av vana nu så de är inga problem. Efter dansen så var de besök i den fina nya parken bakom.

 
 
 
 
Tjejerna lekte på, de tycker det är så roligt att träffas och de va så söta på dansen också. Lea och Lilly ville hålla varandra i händerna och stå bredvid varandra hela tiden. 

Sen hittade de en mask i en vattenpöl och de va väldigt intressant, där låg den och badade i skitigt vatten de va ju tokigt hehe

 
Sedan åkte vi hem till mamma och pappa där Lea fick stanna och sova middag medan jag åkte och storhandlade. Vi har bestämt att vi ska börja veckohandla för att komma ifrån alla små handlingar inne i stan där en limpa bröd kostar tio kronor mer än va de gör på stormarknaderna occh på så sätt förhoppningsvis spara lite mer pengar. Sedan bar de av in till stan för att hämta Andreas och Belle och ut till Tyresö igen för kräftkalas på de kräftor vi fiskade själva förra året. De var mycket gott och mamma och pappa hade gjort så fint!
 
 
och sedan vart det underhållning... ;)
 
 
Lea ville inte åka hem sedan så nu sover hon över hos mormor och morfar så ska vi hämta henne imorgon. 
 
Man märker värkligen att Lea inte  är hemma, det är så tyst... på gott och ont. De är ju mysigt att höra henne hela tiden samtidigt som man får ta vara på tiden och kanske få sova lite längre imorgon :)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress