23 september 2012

Hösten är här

Mammaliv

Nu kan man väl ändå säga att hösten är här. Nu vill man ju inte gå ut utan varken jacka, hela skor eller långbyxor. Nu är det dacks att plocka in utemöblerna och förbereda sig för kallare tider.
Lite kul är det ju att få handle lite höstkläder och mysigt kan de ju vara att få tända lite ljus nu när de mörknar fort men jag kan inte säga att jag längtat efter hösten direkt utan hade varit glad om sommaren fortsatt i så där 3 månader till. Sommar 8 månader om året, höst och vår en månad var och vinter 2 månader så man får en vit jul och hinner åka lite slidor och pulka. Ja de skulle väl vara lagom och sommaren skulle vara såndär riktig sommar med massor av sol och värme. Hur låter de? Kan vi rösta om saken?
Ne nu ska jag försöka njuta av denna årstid också och höstpyssla lite, kanske gå ut och plocka lite fina löv med Lea någon dag <3
 
 
Varit i Tyresö även idag och fick med oss en fin guldram hem till vårt bröllopsfoto som vi tänkte hänga upp i vardagsrummet. Kommer nog bli jätte fint, funderar på om vi ska beställa fotot i svartvitt eller i färg... får se vad de blir.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress