Idag vr de så fint väder på morgonen, solen sken och de vart så vakert. Var tvungen att ta kort på ett hus på väg till Leas dagis.
 
Sen var Jennifer  här en sväng på morgonen då hon skulle till läkaren vid odenplan och sedan åkte jag och träffade Mickan i Sickla köpcentrum. Så de vart lite höst shopping.
Jag börjar bli lite trött på att hela tiden gå runt i gummistövlar eller gympaskor så de vart ett par höststövlar till mig, tumvantar och en halsduk till Lea. Jag hittade också en butik där man kan köpa party saker som fina papptallrikar och ballonger men de vart inget sånt idag då jag redan köpt allt till Leas kalas på nätet.
Men nu vet jag att det finns en där och de gjorde mig glad då den butiken jag brukar handla sånt i på sveavägen stängt igen. It´s all about the decoration ;)
 
De här stövlarna vart det, mycket nöjd!
Lea glad över sina ny vantar och halsduk :)
 
Var i Sickla i tre timmar utan att besöka panduro en enda gång, haha måste vara rekord men de va för att om jag hade gått in där så hade vi inte hunnit besöka fler butiker än den :P ÄLSKAR Panduro!
Såg nu att de firar 50 år också så då är de värt ett besök i helgen, om jag hinner, annars kan man ju beställa på nätet ;)
 
Men vi han med en liten fika också, de blev på matvaket. Vart en grillad macka och (standard) en latte :) Gott va de men lite dyrt för de priset tyckte vi. Trevlig hade vi iallafall!
 


 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress