3 september 2012

Första dagen själv

Mammaliv

Då va de 10 dagarna slut och Andreas är tillbaka på jobbet. Blandade känslor, de är tråkigt att inte ha honom nära och nu måste jag ju göra allt själv men och andra sidan är de ganske skönt att bygga upp sina egna rutiner på dagarna och se vad som funkar för oss. Nu kan vi komma igång på riktigt lixom :)
 
Idag tog jag Belle i bärselen och Lea i handen och gick till förskolan. Första gången utan vagn och de funka också jättebra. På mornarna är Lea så pigg så då vill hon ändå alltid gå och då blir de smidigare att bara ta bärselen men sedan när jag börjar med mina långpromenader efter lämningen då kommer jag ta vagnen. På eftermiddagen när jag hämtar henne då vill hon alltid åka vagn för då är hon lite tröttare så då blir de vagnen, skönt att kunna välja lite :)
 
Få se hur mycket man hinner med och göra på dagarna också, har massor med planer men de kanske blir mest att man prioriterar att vila och ta de lugnt. De beror ju helt på Belle. När jag va mammaledig med Lea orkade jag inget annat än ta de lugnt men hon hade svårt att sova på nätterna också så de va ju lite extra jobbigt.
 
Här har jag precis hämtat Lea på förskolan och hon har fått sin banan (mycket viktigt). 
När vi kom hem så tränade tjejrna i gymmet ;)
 
 
Sedan ville Lea göra som mamma, pumpa tutten haha 
 
Sötisen, så nyfiken på vad de är jag håller på med igentligen.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress