13 september 2012

Denice på besök

Shopping tips

Idag har Denice varit här. Vi tog en fika på stan och tittade efter en födelsedagspresent till min pappa då han fyllde år i går. Det är skönt att röra på sig lite och man får passa på när vädret är så fint. Även fast de är lite kallt så är de ju soligt och de gör ju promenaden lite mysigare. 
 
Vi var inne på Zara en sväng, gud va fina barnkläder de har! Man blir ju galen och vill köpa allt!
Här har ni lite exempel i Leas storlek.
 
 
 
Sedan vart de en fika på Åhlens för Denice, mig och Belle.
 
 
Denice tog en sallad och den var tyvärr inte att rekomendera. Gamla grönsaker blandat med grönsaker från en fryspåse och dyr va den ocksåså de va väl inte så kul men annars hade vi jätte trevligt hela dagen.
 
Sen bar det av till förskolan för att hämta upp pluttan, hon har så roligt på förskolan och de känns så skönt. För bara en vecka sedan va de jobbigt att lämna och hon grät och stod i fönstret och skrek när vi gick. Nu skriker hon pupp puss och försvinner in som ett skott, kvar står man själv och vinkar med tåren i ögat. Haha
När man hämtar kommer hon springandes jätteglad och vill berätta om sin dag, de tar jag som ett tecken på att hon haft kul. personalen är så trevlig också, ser de att man är där för att hämta så kommer de fram till en och berättar om Leas dag utan att man äns behövr fråga och de tycker jag visar på ett engagemang och man känner får känna sig delaktig utan att känna att man är i vägen eller tar deras tid när man frågar om Lea ätigt eller vad hon gjort under dagen. Så vi är väldigt nöjda med hennes nya förskola :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress