15 september 2012

Dans och lek

Mammaliv Shopping tips

Idag har Lea varit första gången på dansen då hon var sjuk förra veckan. Till Leas stora förtjusning var Lilly också där och de hade så roligt och sprang runt och hoppade. Lea har blivit mycket duktigare på att följa rörelser än i våras men de har väl säkert med åldern att göra. Kul när man märker av utvecklingen så.
Efter dansen tog vi en sväng till den nybyggda parken vid Tyresö centrum. Jättefin!
 
 
 
Sedan var de dax att åka hem, de var lite svårt att slita Lea från både parken och Lilly men vi tröstade henne med att Lilly och Alexandra skulle komma hem till oss sedan. De ska nämligen sova hos oss i natt.
 
När vi sovit och Alexandra och Lilly kommit in till stan tog jag och Alexandra Belle och §begav oss till NK för att hitta födelsedagspresent till pappa då jg inte hitade något igår. Nu hittade jag, känns bra :)
Alexandra hade Belle i bärselen så de va väldigt smidigt att ta sig fram i tunelbanan.
 
 
Belle sov nästan hela vägen, så söt och go! Ikväll blir det chokladtårta och skräckfilm när ungarna somnat.
 
Nathalie kom hit en liten sväng och hälsade på och åt middag med oss, vi köpte med oss mat från Lundbergs här nedanför men de va ingen höjdare direkt. Jag köpte en cesarsallad men de va blad med majonäs på och lite krutonger och kyckling så jag kunde väl äta kycklingen och lite blad men mer vart de inte. Andreas tog en entrecot och den va senig så de blir nog inte till att äta där igen, tur att de finns fler ställen att välja på nära :)
Nathalie hade med sig en liten present till Belle, en snutte dinglis. Hon fick den rosa katten och de passar ju bra för hon har redan katten som speldosa. När Lea var liten så fick hon musen så nu har de var sin :)
Lea letade upp sina för att också ha en då Belle hade och nu släpper hon inte sin i sikte, så söt.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress