Såg precis att jag nu skrivit 99 inlägg så detta blir mitt 100:de! Wee, det firar vi med en kaffe ;)
 
Har hittat en söt klänning till Lea som jag tänkte hon skulle ha på Belles dop
 
Nu är den här! Skinroller, så bye bye bristningar. Lite läskigt med massor med nålar men jag har läst fler som skriver att de ska funka. Sen vet man inte om de är mutade eller inte men nu är det upp till bevis!
 
julia

hej! gillade du skinrollern? har funderat på att köpa en för ansiktet är osäker, hur var det för dig? =)

Svar: Hej, jag provade den i några dagar men sedan glömde jag bort den :( tycker dock att jag såg resultat på magen efter bara några gånger men vet inte om de va psykiskt eller om det verkligen hände något, svårt att avgöra... Det finns ju många olika som är bra för olika saker och nålarna är väl fler och mindre om man ska ha den i ansiktet har jag för mig. För de känns ju en del när man rullar den på huden och de blir väldigt rött och irriterat efter men det kanske är det som gör att den funkar, bryter ner huden för att kroppen sedan ska "göra ny".
LillaAnna

julia

tack för ditt svar! =)
ja exakt den för ansiktet har fler tunna små nålar... och hea "exfolierings"-tekniken verkar ju var precis som du säger... bryta ner för att bygga upp, vet dock inte om det är så säkert att gå loss själv och hålla på, kankse bättre att testa aha-syror på nån salong, hehe! var lite nyfiken iallafall, har för mig att jag trillade in hos dig för att titta på pompoms?! och så slutade det med nål-rollern, haha! tack för en snyggsnygg inspirationssida, ha en toppen helg!

Svar: Vad roligt att min sida inspirerar dig, det gör mig väldigt glad!
LillaAnna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress