1 oktober 2012

Lea 3 år!

Mammaliv

I dag fyller prinsessan tre år! I morse kom vi in och sjöng för henne och när hon såg de tre ljusen lös hon upp som en sol. Så söt, hon vet presis att vi firade henne och att de va till henne vi sjöng. Så kul när de börjar förstå varför man gör saker. Hon fick ett fint paraply som hon suktat efter länge, en bok om Bosse och Bella om varför man ska borsta tänderna och en my litle ponny! Hon älskade sina paket och de va allderless lagom många tycker jag. Blir det för många så kan hon inte njuta av det hon får utan de blir bara massor av öppnande, nu känns det som hon uppskattar presenterna mer.
Efter jag lämnat henne på förskolan så vart de en sväng till Farsta centrum. Belle var så duktig och hängde i bärselen på mig. Orkade inte packa in vagnen i bilen så därför tog jag bärselen, hon tycker ju de är så mysigt att hänga i den ändå så de vart perfekt.
Nu har jag inhandlat massor av fint material till mitt pysslande och självklart vart de även en sväng in i lite butiker för att titta på barnkläder. Jag har mina favorit ställen som Zarah men de finns tyvärr inte i Farsta men Kapahls kollektion Newbie är också hur söt som helst!
 
Tycker om den gammelrosa färgen som kommer igen på mycket av plaggen nu i höst. 
 
Sen var det daxs att åka till Leas förskola för lite fotografering, det är Leas första fotografering så jag var väldigt närvös över hur hon skulle ta det och om hon äns skulle vilja. menan vi stod och väntade på vår tur så fick hon syn på lite saker som hon gärna ville ha på sig på fotot :P
 
 
Haha, men sån tur va fick jag av henne de och hon tyckte de var jätte kul att fotas och ville ta fler kort. Hon log och skrattade när han knäpte med kameran och jag var så stolt! De ska bli så kul att se korten sen!
 
Snuttan på väg hem med sitt nya paraply :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress