The Buppa Brand Babyfilt Dots Star 299 kr
The Buppa Brand Åkpåse Black Star 549 kr
Bumberskydd med stjärnor och pillband från Zixsac

Tycker dessa är så fina! Bumperskydd är ju inte bara snyggt utan en jättesmart grej till vagnens båge så då skyddar mot bitmärken eller smutts om man sedan vill sälja vidare vagnen i så bra skick som möjligt. Av Ulrika som har Zixsac kan man beställa bumperskydd med dessa pillband till barnet i vilka färger man vill! Jag har fastnat för denna kombination då den är lite tjejig men inte bara har rosa :)

Passar med Belles nya dyna från Ullared :)

 
Sandra

Hejsan!
Hittade på ditt blogginlägg när jag letade efter just Buppa brand och då såg jag ju även det ursnygga bumperskyddet du har med på bilden.
Vet att det är ett gammalt inlägg, men tänkte att det är värt att fråga i alla fall. ..vet du vart man får tag i ett sådant? Har googlat på Zixsac men hittar ingen info, kommer bara till dina blogginlägg.
Tack på förhand!
Mvh Sandra

Svar: Hej Sandra! Ja, jag har sätt att hon som drev Zixsac har slutat sy eller iallafall lagt ner sin sida. Det finns lite andra sidor som syr med olika inriktning. Hade faktiskt tänkt blogga om en sida som säljer bumperskydd i konstskin. Tycker de ser riktigt snyggt ut :) annars finns t ex www.binkebaneshop.se och www.rafaellascreativa.com. Hoppas jag hjälp dig något :) kram Anna
Anna Wallin

Sandra

Tack för supersnabbt svar.
Dom sidorna ska kollas upp.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress