5 december 2012

Snöstorm!

DIY/Pyssel Mammaliv

Usch vilket väder, idag stannar vi hemma! När Lea vakna sa hon, "mamma jag vill inte gå till förskolan idag" och de är inte ofta hon säger så för hon älskar att vara där och när jag tittade ut så bestämde jag illa kvickt att hon fick vara hemma. Så nu slipper vi ta oss ut, puh! Mickan ringde och berättade om sin kamp att ta sig till förskolan med Linnea med dubbelvagnen i snöstormen och de lät heller inte så lockande så nu sitter vi här och myser i ett täcke i soffan medan Belle vilar i vaggan. Tänkte utnyttja tiden jag har hemma idag med att vika tvätt och städa lite så de är fint när jag åker bort på fredag. Ska ju till ULLARED! Haha, ska bli så skoj att shoppa lite. Försöker inte tänka på att mina tjejer inte ska följa med... 
 
 
Igår va jag och Mickan ute och åt och sedan gick vi och såg "Breaking dawn" på bio. De va så gott och mysigt och filmen va bra den med. 
 
 
 
Belle har hittat sina fötter och ligger och leker med dem när hon sitter i babysittern, så sött!
 
 
 
Nu är jag klar med Leas julstrumpa som jag började brodera på julpysslet i lördags. Har ju gjort lite varje dag eftersom man sällan har tid att bara sitta och brodera länge så de fick ta den tid de tog. Ska göra en likadan till Belle med ett B men de får nog bli nästa år, hon bryr sig inte så mycket i år :)
 
Vart riktigt nöjd faktiskt, tänk va fin en vanlig IKEA strumpa kan bli!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress