2 december 2012

Chanelle 4 år

Mammaliv

Idag har vi varit på kalas. Chanelle har fyllt 4 år, stora tjejen. Jennifer hade ordnat så fint och allt va som vanligt mycket gott. Temat på kalaset va oundvikligen Pippi Långstrump, chanelles favorit :) Vi prickade in detta med att ge henne boken Pippi har julgransplundring. Men de va mycket annat som också hade Pippi mönster som tallrikar, godispåsar och plansher sen överraskade dem med en fin Pippi tårta!
 
 
Chanelle själv va en så söt liten Pippi och Lea vart lite sugen på peruken så den fick hon låna :)
De vart fiskdam och sedan sätta knorren på grisen, tjejerna va så duktiga och eftersom alla va så nära fick de alla pris. En prinsesskrona, så vi hade en väldigt nöjd och glad tjej när vi åkte hem sen :)
 
Tjejerna har satt sina knorrar på Jennifers fina gris!
 
Va ytterligare en Pippi på kalaset :)
 
Vår ena lilla sessa i röd klänning...
 
och vår andra lilla sessa i rosa klänning :)
 
Hemma i soffan med godispåsen och kronan framför julkalendern <3
Kan det bli mysigare?
 
Vart tapas till middag, alltså lite av varje ;) Va mycket gott de med och nu sover tjejerna så sött. De är så skönt att de somnar så fort och sover så bra. I och för sig sover Lea i vår säng men de tycker jag bara är mysigt och eftersom Belle sover så bra så stör de inte varandra på nätterna. Vill Andreas sova ostört så kan han ligga i Leas rum så jag tycker detta funkar bra. Får se hur vi gör sen när Belle blir för stor för vaggan...
 
Imorgon är det måndag igen, gud va veckorna går fort! På fredag åker jag och Mickan till Ullared, wiihuu hehe då ska de shoppas! Längtar dit men är lite orolig för hur de kommer gå utan mina tjejer :( kommer nog sakna ihjäl mig, blir första natten utan min Bellefis, åh hua mig. Jaja nu ska jag inte tänka så utan får tänka på att de kommer bli skönt med lite egentid!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress