12 december 2012

12-12-12

Barnprylar Mammaliv

Så, sista gången det är ett så här häftigt datum på ett bra tag. Idag är de ju roligt att göra något speciellt som att gifta sig, förlova sig eller föda barn, vore något men jag är ju redan gift och har mina älskade barn så får "fira" på annat sätt, lite mys hemma med familjen låter bra för mig :) 
 
Va på ett underbart julbord i helgen på stortorgskällaren, va väldigt mysigt och de hade underbart julbord. Jag tycker det är deserterna som avgör om ett julbord är bra eller inte för de andra som finns på julbordet brukar vara ganska snarlikt och här va jag mer än nöjd :) Sen är de självklart omgivningen som avgör, harde fått till den där julfeelingen eller känns det stelt och omysigt. Det här va välldigt mysigt men de ligger ju i gamla stan också och där krävs det nog mycket om man ska tycka att det inte är mysigt med allt gamalt och rustikt. Julmarknaden på stortorget va presis utanför dörren och de bidrog ju också till julkänslan <3
 
 
 
Haha, titta vad jag hittade. En barnvagnsskida! Perfekt nu när de knappt går att ta sig fram på vägar och trottoarer med sin barnvagn.
Nu har vi tur och har stora hjul på vår vagn men har man en med små framhjul så kan ju detta va räddaren i nöden känns det som.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress