8 augusti 2012

Sjukt trött

Mammaliv

Åh vilken dålig dag! Den började med smärtor som jag trodde va starten på förlossningen. De kändes som enorma menssmärtor och va ihållande i ca 3 timmar. Under tiden de håll på så ringde jag till BB Sockholm för att rådfråga vad jag skulle göra och om de va normalt och tjejen där sa att de inte är ovanligt att förlossningen startar med just sådana smärtor men att jag skulle avvakta tills jag får riktiga värkar jag kan tima.


Jag väntade och väntade men vart bara illamående och trött så fick springa på toa en del också. Sedan gick jag och la mig. Andreas har fått vara hemma hela dagen då jag haft så ont och de är ju så svårt att förutse hur förloppet kommer te sig, skönt va de i alla fall att han kunde ta Lea så jag kunde sova.
Har nu sovit hela dagen och menssmärtorna har lugnat ner sig lite, de finns kvar men gör inte lika ont. Åh vill inge hellre än att ha riktiga värkar nu, de är ju så utmattande att ha ont hela tiden också. Med värkar får man i alla fall pauser i smärtan och de känns som den smärtan ger något att den finns där av en anledning men min smärta jag har nu är bara onödig.


19:24

Nu har vi varit och ätigt lite, de vart ett besök på Toy kök och bar som har en asiatisk buffe.
Skönt att komma hemifrån en liten stund. Försökte ta något med lite mer sting i då starka maträtter kan göra så förlossningen startar :) Pratade med Andreas syster precis och de är ju som hon säger "ut kommer den alltid för eller senare". Det är ju bara väntan som är seg och tråkig och smärtsam...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress