3 augusti 2012

Pyssel i väntan

DIY/Pyssel

 

Just nu spenderar vi dagarna med att vänta på bebisens ankomst. Hon är beräknad till 6/8 men jag har trott att hon skulle komma tidigt då graviditeten känts väldigt påfrästande... Men nu börjar jag tvivla, har sattsat på den 8/8 istället då jag (om jag inte föder innan vill säga) ska till BM på BF 6/8 och utföra en svepning. Svepning är en form av igångsättning där man med hjälp av en gynekologisk undersökning går in och försöker svepa bort hinnan som håller i hop livmodersäcken med livmoderhalsen och de ska öka chansen att förlossingen startar inom 48 timmar.

 

De senaste dagarna har jag inte orkat göra så mycket då jag har svårt att röra mig och måste ta de lugnt. Jag har hittat en ny pasion för card making eller vad man nu ska kalla det. Jag gör födelsedagskort, dopkort och inbjudningar. Tycker de är rå kul och de är så kul när de som får korten blir så glada. Här är några som jag gjort de senaste dagarna.

Sitter även och följer andras bloggar i samma sits som min, alltså gravida som gillar inredning och pyssel och har hittat en jätte mysig blogg som heter juliasvitadrömmar.se De fick i juli en dotter som de också döpte till Belle och de tycker jag är lite kul då namnet är så ovanligt. Vi tänker ju döpa lillbebban till Belle. Både jag och Andreas tycker jätte mycket om namnet men den äldre generationen har ingen anknyting till namnet och tycker de låter konstigt, men de får helt enkelt vänja sig coh de kommer dem att gör när de ser hur söt och så bra namnet passar. De betyder ju vacker på franska men är ett mer vanligt amerikanskt namn enligt nätet. Bara 78 st i Sverige har det som tilltalsnamn så de är väldigt ovanligt men de tycker jag om. När vi döpte Lea så va de heller inte så vanligt men nu tycker jag de blivit jätte vanligt och jag gick in på statistiska centralbyråns hemsida och nu ligger Lea på plats nr 47 i popularitet 2011! Ja, ja de betyder bara att många tycker de är fint så man får se de så.

 

Till dagens agenda, Fia ringde mig nyss och ville ta en fika men jag är sååå trött! Bebban håller mig vaken på kvällar och nätter så får väldigt lite sömn. I natt satt jag uppe till 5.30 sedan vakna Lea runt 7 och ville ha välling... kuligt...Andreas gick upp och gjorde men sen ville hon gå upp och då va han som en död sill så jag fick gå upp med henne. Jag kan ändå inte sova på mornarna längre heller, är så hungrig så fort jag vaknar så för jag inte i mig mat på en gång så mår jag illa. Tror dock de har med graviditeten att göra, har för mig att de va samma ska när jag vänta Lea. Men vi får se, jag skulle höra av mig till Fia när vi sovit midag här hemma så vi kanske träffas på en fika lite senare ändå. Skulle va jättekul då de nu bor i Eskilstuna och därför inte blir så ofta.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress