13 augusti 2012

Orättvist!

Mammaliv

Varför får några sina barn tidigare än andra och varför måste vi andra våndas genom att gå över i ja, nu 7 dagar!
Har inte kunnat sova på nästan hela natten, så fort jag ligger en längre stund på en sida så måste jag vända på mig för bäckenet trycks ihop och de gör svin ont. Sen när jag försöker vända mig är de som att vända på en val, jag måste ta satts och kasta mig runt annars går de inte och de är inte skönt de heller ska jag säga. Hela ryggen knakar och brakar och sen är de bara att göra om samma prosidur om ca 10 min. Bebban har ju sina boxnings ronder på kvällarna och nätterna så därför somnar jag inte heller. I går hade hon hicka i typ en timme...
Sen när jag äntligen fått somna så hade Andreas bestämt sig för att väcka oss när han skulle upp till jobbet för han ville ha skjuts....ibland förstår jag inte hur han tänker.
Lea var också hur trött som hellst och ville sova vidare men de fick vi inte så nu får jag se fram emot att sova middag istället.

Idag ska vi på introduktion på nya dagiset vid 18.00 de ska bli spännande. Johan ska passa Lea när vi är borta, så bra att ha folk runt om kring som kan ställa upp. De är ju bara två timmar och Lea älskar honom så de kommer gå bra.
Just nu så står Lea i köket och utför sin favorit sysselsättning, diskar. haha eller de är ju mer vattenlek för henne då hon leker med diskborstarna och disktrasorna som att de är personer med slöjor och täcken och jag vet inte allt hon kommer på, roligt är de att lyssna på iallafall. Kul att hon har fått en så livlig fantasi, de kan man göra mycket med.


Hittade Leas bil här om dagen :P


Bra märke också, haha kul att kunna få sitt namn utan att igentligen behöva betala för det. Annars kan man ju köpa en skylt med nästan vilken text man vill med x antal bokstäver.

Nu har jag svept tredje koppen hallonbladste för idag och klockan är bara 9. Jag dricker och dricker men de funkar inte :( får väl trösta mig med att de säkert är nyttigt ändå. Kanske ska gå och köpa mig en annanas sen... har ju ätigt lite skivor men kanske ska prova med en hel...
Nu har jag provat de mesta på listan över hur man kan starta förlossningen själv och intet har funkat.
Ikväll tänkte jag göra en stark curry rätt men de är väl som alla säger, hon kommer ut när hon är redo. Men de är bara så jobbigt att vänta!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress