Nu har Lea äntligen kommit hem. Även fast de varit skönt att kunna vila i helgen så har jag saknat henne sååå mycket! Hennes små fötter tassande på golvet hemma och även alla barnfilmer som ständigt går på tvn. Haha nu är allt som vanligt och de är så skönt! Hon hade varit på Katasch med mormor och morfar idag. De var tydligen jätte roligt så dit får vi åka fler gånger. Hon hade mycket att berätta när hon kom hem, så underbart att lyssna på.
Idag har jag inte gjort mycket, efter power walken igår så kunde jag nästan inte röra mig. Andreas fick nästan bära mig till sängen för de gjorde så ont i bäckenet. Idag känns de lite bättre men de gör jätte ont när jag spänner benen så jag har svårt att vända mig i sängen eller hålla balansen för då gör de ont.
Dagen har varit en riktigt dålig dag, jag har bara kännt för att ligga i sängen och va butter för att det här aldrig tar slut. Energin tryter och man börjar bli mer och mer otålig.
I morgon går Andreas tillbaka till jobbet och jag och Lea är ensamma, får se hur de går. Antagligen jätte bra då jag säkert inte får värkar imorn heller, har typ tappat hoppet nu. Blir väl en igångsättning när jag gått över 14 dagar...
Har köpt  en jättesöt klänning på HM online till Lea som vi ska hämta ut imorgon.
Är inne på lite sjömansstilen och har även hiittat en annan men den köpte jag inte, får se om de blir sen. Det är lite mycket Hello Kitty.
Vi har ju lite ont om pengar så jag får bara titta men inte röra...de är så svårt bara så de vart iallafall den översta klänningen...
Till mig får jag vänta, men de gör ju inget heller för just nu får jag inte på mig mycket :( är stor som ett hus.
Usch, längtar till jag får börja banta. Eller banta och banta, jag ska gå med i viktväktarna, de funkar för mig.
I jul har jag mitt första delmål. Jag har ju gått upp 23 kg med Bebban men när jag vart gravid va jag inte på min målvikt heller så har ytterligare 10 kg att gå ner så runt 30 kg. Men 10 kg brukar man ju gå ner jätte fort efter förlossningen då Bebban och allt som hör till henne kommer ut. De gjorde jag iallafall med Lea men vi får se.
Får sattsa stenhårt till beatch 2013 :) men de ska bli skönt att komma igång med träningen också. Andreas har lovat att han ska ta tjejerna 2-3 ggr i veckan så jag kommer iväg någon timme eller två till gymmet på kvällarna.
Tänkte köpa kort på friskis och svettis över bron, de är ju jätte nära och okej priser.
Hehe sitter just nu och kastar i mig godis, får väl passa på lite när man fortfarande har bullen i ugnen men och andra sidan är jag rädd att Bebban ska dra på sig väldigt mycket fett och väga 4-5 kg när hon kommer ut. Lea vägde ju nästan 4 kg (3921g) och hon va ju 10 dagar sen och den här verkar ju också vilja ligga ett tag till och äta upp sig...lite jobbigt att klämma ut bara...
Men jag får fortsätta titta runt på kläder och fantisera att jag kunde ha och köpa dem. Har hittat jättefina grejer på nätet.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress