10 augusti 2012

Ingen bebis än...

Mammaliv

Just nu känns de som att Bebban aldrig kommer komma ut. Jag har t o m blivit smidigare och kan gå relativt fort nu (om man jämför med förrut) och hade inga problem med att skura i skafferiet eller damsuga. Visst vart jag lite slut i ryggen men de blir man ju även fast man inte är gravid. Andreas sa de nyss när vi gick till affären,"du ser ju inte ut som en som ska föda när som helst, bortsätt från magen då". Han har helt rätt och jag känner ju inget heller men Bebban rör sig som vanligt och de gör mig trygg för då vet jag att hon lever.
.
I eftermiddag kommer mamma och pappa och hämtar Lea hon ska sova hos dem i natt så vi får vila här hemma. Jätte snällt av dem!
.
Hörde att marabou skulle komma ut med en vit chokladkaka men har inte hittat den någonstanns så här får de inte göra mot en gravid kvinna. Någon som sätt den? Efterlyses!
21:30
Vi tog tillfället i akt och gick på bio nu när vi är barnlösa ikväll. Minns inte sist jag va på bio så länge sedan var det och mysigt va de också. Vi såg Total Reacall med snyggingen Colin Farrel i huvudrollen. Den va faktiskt jätte bra.
Jag rekomenderar den till alla som är ute efter lite action.
Idag har jag rört på mig och struntat i att de gjort ont i ryggen för nu vill jag ha ut Bebban. Tog en tur till Nacka forum och lämnade tillbaka klänningen som jag tänkte ha på Williams dop då den såg allderless för liten ut. Såg de när jag kom hem och la den över bröstet, tuttarna lär ju inte bli mindre heller när mjölken rinner till så de är bara att erkänna att man inte är storlek M just nu :( Får väl gå och köpa klänning på tältavdelningen istället....
Sen inhandlade jag lite presenter också, en 2 års present till Linnea då vi säkert kommer kunna gå på hennes kalas imorgon och en dop present eller delar av en dop present till William. Ja mer kan jag inte avslöja ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress