Idag är det som att jag inte ska föda på flera veckor. Har inte haft en enda känning eller smärta någonstanns. De här är så konstigt, att de kan gå så upp och ner hela tiden. Jag får väl va glad att de inte gör ont och att jag kan göra sådant jag inte orkat med i veckan som att damsuga och ta disken som byggts som ett berg i köket. Men samtidigt vill jag ju ha smärtan fast den rätta värksmärtan inte det där mellantinget jag haft.
Så nu har jag sorterat mina smycken också, försöker göra sådant som jag inte kommer orka sedan när Bebban kommer. Har en del högar med papper jag också skulle kunna sortera, åh va kul....eller?.
.
.
Har kollat runt lite på nätet också och hittat två jätte snygga väskor jag bara vill ha! Åh varför ska allt vara så dyrt! Dessa är ju märkesväskor också och de gör ju inte saken bättre :P men så fina så fina. Om man inte kan köpa kan man ju drömma och önska :)
Nu ska jag äta lite sedan ta tillfället i akt och vila lite när Lea sover middag.
.
19:21


Nu har jag svept tre mmuggar med hallonbladste som ska ha någon form av ingångsättnings funktion och rört på mig stora delar av dagen här hemma. Tog även en promenad till affären med Lea och hennes cyckel. De tyckte hon va roligt. Hon hjälpte mig transportera matkassen också, så behändigt så :)
.
.
Andreas och Lea tog en prommenad till parkem med Christophe och Shila och när de va på väg hem köpte de med en glass till mig på Stockhoms glasshus. De gör så himla god glass! Jag fick en kula Danish applepie och en kula kokosglass och jag säger bara MUMS!
.
Har tyvärr fortfarande inga känningar utan de enda är att magen spänner sig lite då och då. Vet inte om de är sammandragningar men de känns inget. Kan va Bebban som sträcker på sig också, de är lite svårt att urskilja rörelserna så här i slutet för platsen i magen är så begränsad så de känns bara som hon försöker få mer plats.
Har ju haft en gravidapp på min telefon som uppdaterat med tips och information om barnet varje vecka och jag trodde den skulle sluta med info nu när man gått över tiden men inte då. Så här ser de ut nu.
.
.
90% har fött innan två veckor över tiden! Va, de betyder ju att 10% går ytterligare över, usch hoppas inte jag är en av de som hamnar i den procenten....
.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress