26 augusti 2012

Belle en vecka

Mammaliv

Så har det gått en vecka av vår lilla Belles liv. Jag är lite i chock för att hon har redan så bra dygnsrytm. I natt var den bästa natten hittils. Hon somna 23.00 och sov till 03.00 sen va hon vaken i en timme och somna om och sov mellan 04.00-08.00 sedan ville hon ha mat igen men somna om direkt efter och sov till 10.30! Kan ni fatta!?
Hoppas detta inte är tillfälligt för det här kan jag vänja mig vid :) Med Lea fick vi vandra runt hela nätterna i början då hon va klarvaken, i och för sig så fick hon nog inte lika mycket mat som Belle får nu så de kan ju ha att göra med att Belle är mer nöjd. Men som sagt, de ska bli spännande och se om de håller i sig.


Jag har under dessa dagar gått ner 10 kg, jippie! Men mer kommer det att bli, imorgon börjar jag på viktväktarna och sen när jag får ska jag börja träna också. Har kollat upp friskis och svettis här borta vid Fridhemsplan och de är bra priser och tider för pass och sedan har de gym också. De känns så skönt att kunna se sina fötter igen och man märker verkligen att vättskan håller på gå ur kroppen för jag tycker mina ben och fötter blivit smalare också.

Amningen börjar funka bättre och bättre, jag har ju hyrt en elektrisk pump som jag använder för att få igång mjölkproduktionen då mina bröstvårtor inte klarade av slitaget eller va ma ska kalla det :P Nu har de läkt och Belle får amma några gånger varje dag samt får de jag pumpar ut. Känner vi att hon är mer hungrig så ger vi henne ersättning också så mina bröstvårtor inte ska hamna i samma onda cirkel igen att de blir för "slitna".
Nu har vi varit och fikat på Levinskis med Nathalie. Jag, Lea, Belle, Nathalie och Nathalies nya tillskott en liten papegoja som hon kallar Pippi. De gick så bra så, Lea blev dock lite rastlös efter hon ätigt upp hennes pasta så då fick hon gå upp till pappa. Tur att det är så nära hem.



Mickan

Grattis på en vecka!! Går allt bra annis? Är det som du tänkt dig med två barn :)? Har Lea blivit något svartsjuk? Mer uppdateringar :) Krama!!

Annis

TACK! Ja det går fin fint faktiskt fast vi har blivit sjuka hela familjen så vi hade ju kunnat vara piggare... Jag är lite i chock hur bra allt går än så länge, Lea har inte visat några tendenser på svartsjuka än utan tvärt om. Hon vill vara med hela tiden och hjälpa mig med henne och vill hålla i henne och visar jätte mycket kärlek och försiktighet. De blir inte så mycket uppdateringar då vi är så här dåliga, tur är de att Belle sover så bra som hon gör för annars skulle jag aldrig palla.

kramas

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress