4 augusti 2012

Bebismagen

Mammaliv

 

Nadinne va ju här och fotade magen när jag var i vecka 37. Vissa bilder vart jättebra. Här är de jag valt ut som jag tyckte bäst om.

Fia och Christian va här igår. De va jättetrevligt, de kom runt 18 och stannade till 22 tiden någon gång. Vi satt och snackade länge. De ska ha barn i februari och är nu i vecka 12 men jag har vetat de ett tag. De är så himlans roligt. Det är ju lite så att man glider ifrån varandra om man inte är på samma ställe i livet. Vi med småbarn har ju våra tider och de utan har deras. De går ju t ex inte att gå ut och äta vid 20 tiden för då ska vi lägga Lea och förståelsen är väl lite sådär att man inte kan rucka på ett barns rutiner hur enkelt som helst.

Jag har blivit helt fast i min blogg, upptäckt att jag längtar att få skriva lite och utseendet gör mycket också , de blir lite roligare lixom. Är också helatiden ute på nätet och letar efter andra bra bloggar att följa som ger mig inspiration till pyssel och annat kul i vardagen. Har hittat en som heter finalyan och en som heter juliasvitadrömmar och de faller mig i smaken precis med inredning och mammaliv.

 

Nu vill jag föda! Ge mig lite smärta! Jag är trött på magen som hela tiden är ivägen och på att inte kunna röra mig, sova (i och för sig kan man inte sova första tiden sen heller men de är en annan sak) och vill se vår lilla prinsessa! De är så spännande, undra hur hon ser ut, undra om hon är lik Lea eller mig eller Andreas. Lea har ju lite av ett eget utseende så hon kommer nog få mer tydliga drag från oss när hon blir äldre. Mitt utseende har ju förändrats rätt mycket under åren kanske först och främst p g a vikten, hårfärger och stil men de kanske blir så med Lea också.

Har hittat jättebra webbutiker också när de gäller pyssel inköp, panduro kan ju va lite dyra ibland en är http://www.pysseltagen.se/

 

Usch vilken dålig månad penga mässigt. Känns ju inte så kul när de är sommar och vi väntar på Bebban men de är ju för att jag inte får någon lön från Telia och jag har inte kommit in riktigt hos försäkringskassan än. Vi får nog ordning på de med.

 

Mamma och pappa har varit här en stund och sprayat för 4:de gången i vårt kök. Vi har nämligen fått mjölbaggar i skafferiet....såå äckligt så nu ska vi fan bli av med dem! Förstår inte vart ifrån de kommer men de kommer nya hela tiden. Får vi inte bort dem nu så får vi ringa antisimex. Nu har vi allafall köpt burkar till alla torrvaror så nu ska de inte komma åt något.

De tog med Lea hem till sig då jag sover så dåligt just nu så jag får lite egentid och kan ta de lugnt en kväll nu innan bebban bestämmer sig för att komma ut. Jag har världens bästa föreldärar <3 Andreas har också varit trött hela dagen och det tar ju på en om jag heller inte är så rolig att vara runt...

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress